Avada Interior Design
Avada Interior Design

CryoVAC

KONTAKTIRAJTE NAS

CryoVAC ubrzava metabolizam kožnog tkiva i potiče stvaranje visoko elastičnog kolagena. Hlađenje pokreće lučenje transmitera, opušta živčani sustav i mišiće. Rezultat je glatka i zategnuta koža.

CryoVAC tehnologija ne uklanja tjelesne tekućine (vodu), već samo višak tkiva. Tretman je pogodan za osobe koje su u relativno dobroj formi, ali imaju višak masnog tkiva na trbuhu, struku, leđima i bedrima.

Radijalna endodermoterapija (RDT®) – značajno povećava propusnost kapilara, čime se ubrzava opskrba prirodnim hranjivim tvarima, kisikom, oligoelementima i enzimima. Dodatno, poboljšava hidrataciju ekstracelularnog matriksa, što dovodi do stimulacije aktivnosti fibroblasta, nakon čega slijedi aktivacija rasta novih stanica. Kao posljedica toga dolazi do preoblikovanja kolagena i elastičnih vlakana te se poboljšava tonus mišića. Rezultati terapije su glađe, oblikovanije tijelo s zategnutom kožom. Biostim stimulacija – BIOSTIM aplikator na bazi vakuuma omogućuje istovremene učinke RDT® masaže i biostimulacije.

Pokazalo se da je sustav RDT® vrlo superioran u odnosu na klasične linearne aplikatore. Glatko kretanje aplikatora u svim smjerovima; radijalni kožni nabor smanjuje rizik od modrica i boli, a veća površina tretmana stvarno čini razliku!

Podijeli:

Pogledajte i ostale proizvode

Naslov

Go to Top