Avada Interior Design
Avada Interior Design

Green VAC

KONTAKTIRAJTE NAS

Poremećaj cirkulacije krvi i limfe rezultira promjenama kožnih i potkožnih struktura uzrokovanih uglavnom nakupljanjem metaboličkih otpadnih produkata. Proliferacija vezivnog tkiva daje koži izgled udubljenja „narandžine kore“, poznat kao celulit.

Green VAC nudi terapeutu jednostavan i efikasan tretman potkožnih promena korišćenjem poboljšane metode koja se zove radijalna endodermoterapija (RDT®).

Green VAC sistem je jedinstven zbog aplikatora specijalno dizajniranih da kombinuju nežno usisavanje sa tri rotirajuće kuglice, stvarajući radijalni kožni nabor. Akcija kotrljajućeg usisavanja deblokira protok krvi i kiseonika u ugušenim celulitnim tkivima i na taj način povećava cirkulaciju. Vezivno tkivo se rasteže, omogućavajući koži da se vrati iz naboranog izgleda celulita u normalan glatki izgled. Ubrzava se i drenaža ustajalih otpadnih tvari kroz limfni sistem i fine krvne kapilare, što rezultira lijepom, zategnutom kožom.

Širok raspon aplikatora i podesivih parametara proširuju korištenje Green VAC-a izvan tretmana celulita. Pravilan odabir aplikatora i podešavanja daje izvanredne rezultate u podmlađivanju lica i vrata, kao i dubokoj masaži tkiva cijelog tijela. Green VAC je stoga jedan od najsvestranijih kozmetičkih uređaja koji su trenutno dostupni na tržištu. Jedinstveni radijalni endodermo (RDT®) sistem se pokazao visoko superiornim u odnosu na klasične linearne aplikatore. Glatko kretanje aplikatora u svim smjerovima; kružni kožni nabor koji smanjuje rizik od modrica i boli, a veća površina tretmana zaista čini razliku!

Dijamantna mikrodermoabrazija pruža jednostavan pristup zdravijoj, mlađoj koži za žene i muškarce svih uzrasta. Postupak omogućava kontrolirano uklanjanje epidermalnih slojeva na različitim dubinama, bez nuspojava. Osim toga, potiče stimulaciju kolagena i potiče proizvodnju novih ćelija u bazalnom (najdubljem) sloju dermisa što koži daje sveukupno svjež, zdrav sjaj. Dijamantski set je stoga uređaj izbora za tretman raznih nepravilnosti na koži kao što su oštećenja od sunca, ožiljci od akni, nejednaka zrnasta koža, proširene pore, fine linije, bore i blage nepravilnosti pigmenta.

 

RDT® sistem je dokazano visoko superioran u odnosu na klasične linearne aplikatore. Glatko kretanje aplikatora u svim smjerovima; radijalni kožni nabor smanjuje rizik od modrica i boli, a veća površina tretmana zaista čini razliku!

Podijeli:

Pogledajte i ostale proizvode

Naslov

Go to Top