Avada Interior Design
Avada Interior Design

Green VAC

KONTAKTIRAJTE NAS

Poremećaj cirkulacije krvi i limfe rezultira promjenama kožnih i potkožnih struktura uzrokovane uglavnom nakupljanjem metaboličkih otpadnih tvari. Proliferacija vezivnog tkiva daje koži izgled udubljenja “narančine kore”, poznat kao celulit.

Green VAC nudi terapeutu jednostavan i učinkovit tretman potkožnih promjena korištenjem poboljšane metode nazvane radijalna endodermoterapija (RDT®).

Sustav Green VAC jedinstven je zbog aplikatora posebno dizajniranih da kombiniraju nježno usisavanje s tri rotirajuće kuglice, stvarajući radijalni kožni nabor. Djelovanje kotrljajućeg usisavanja deblokira protok krvi i kisika u ugušenim celulitnim tkivima i na taj način povećava cirkulaciju. Vezivno tkivo se rasteže, što omogućuje koži da se vrati od naboranog izgleda celulita u normalan glatki izgled. Također se ubrzava i drenaža stajaćih otpadnih tvari kroz limfni sustav i fine krvne kapilare, što rezultira lijepom, zategnutom kožom.

Širok raspon aplikatora i podesivih parametara proširuju korištenje Green VAC-a izvan tretmana celulita. Pravilan odabir aplikatora i postavki osigurava izvanredne rezultate u pomlađivanju lica i vrata, kao i dubokoj masaži tkiva cijelog tijela. Green VAC je stoga jedan od najsvestranijih kozmetičkih uređaja trenutno dostupnih na tržištu. Jedinstveni radijalni endodermo (RDT®) sustav pokazao se visoko superiornim u odnosu na klasične linearne aplikatore. Glatko kretanje aplikatora u svim smjerovima; kružni kožni nabor koji smanjuje rizik od modrica i boli, a veća površina tretmana stvarno čini razliku!

Dijamantna mikrodermoabrazija pruža jednostavan pristup zdravijoj i mlađoj koži za žene i muškarce svih dobnih skupina. Postupak omogućuje kontrolirano uklanjanje epidermalnih slojeva na različitim dubinama bez praktički bez nuspojava. Osim toga, potiče stimulaciju kolagena i potiče proizvodnju novih stanica u bazalnom (najdubljem) sloju dermisa što koži daje cjelokupni svjež, zdrav sjaj. Dijamantni set je stoga uređaj izbora za tretman raznih nepravilnosti na koži kao što su oštećenja od sunca, ožiljci od akni, neravnomjerna zrnasta koža, proširene pore, fine linije, bore i blage nepravilnosti pigmenta.

Podijeli:

Pogledajte i ostale proizvode

Naslov

Go to Top