Avada Interior Design
Avada Interior Design

Magneto PULSAR

KONTAKTIRAJTE NAS

Terapija magnetskim poljem vjerojatno je jedna od najstarijih metoda fizioterapije. Stari Grci i Kinezi čak su zabilježili magnetoterapiju u svojoj medicinskoj literaturi. Prije otprilike 100 godina izdani su prvi patenti za uređaje za terapiju magnetskim poljem. Od tada je ova tehnologija bila predmet mnogih kliničkih ispitivanja diljem svijeta. Većina njih izvijestila je o vrlo visokoj stopi uspješnosti bez značajnih nuspojava.

Terapija magnetskim poljem dokazano prožima sve stanice, pospješuje ionsku izmjenu, normalizira cirkulaciju i povećava iskorištenje kisika u stanicama što dovodi do regeneracije cijelog tijela.

Magneto PULSAR uređaj omogućuje niz različitih terapija s niskofrekventnim magnetskim poljima. Jednostavan i jednostavan rad osiguran je značajkama kao što su zaslon osjetljiv na dodir u boji, standardni programi za različite indikacije i mogućnost spremanja vlastitih programa.

Magnetno polje se isporučuje kroz tri solenoida različite veličine. Solenoid velikog promjera (70 cm) klizi preko kreveta i pokriva cijelo tijelo, dok se oni malog promjera (30 cm i 55 cm) primjenjuju lokalno. Na taj način uređaj omogućuje praktičaru izvođenje i tjelesne terapije i lokalne terapije udova.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, dva neovisna kanala omogućuju istovremeno liječenje dvaju pacijenata što značajno povećava učinkovitost fizioterapijske jedinice, te štedi vrijeme terapeuta i pacijenta.

Podijeli:

Pogledajte i ostale proizvode

Naslov

Go to Top