Avada Interior Design
Avada Interior Design

Medio SONO

KONTAKTIRAJTE NAS

Medio SONO je 2-kanalni ultrazvučni uređaj. Terapija ultrazvukom prepoznata je kao vrlo učinkovit modalitet za liječenje različitih poremećaja neuromišićnog sustava. Akustična energija ultrazvučnih valova prodire u tkivo i uzrokuje vibriranje molekula te tako proizvodi toplinu i mehaničku energiju. Temperatura u ciljnom tkivu povećava se što značajno poboljšava opskrbu krvlju, a time i pospješuje zacjeljivanje.

MEDIO SONO je dizajniran za podršku ultrazvučnih glava od 1 MHz i 3 MHz. Klasična terapijska frekvencija od 1 MHz koja prodire duboko u tkivo uglavnom se koristi za tretiranje struktura kao što su zglobovi i tetive, dok frekvencija od 3 MHz djeluje na kožu i potkožno tkivo, te je stoga idealno sredstvo za liječenje uznapredovalih faza celulita. . Ultrazvuk se može primijeniti na dva načina, kontinuirani i pulsni. U kontinuiranom načinu rada toplina se prenosi na tjelesna tkiva što rezultira toplinskim efektom što ovaj način rada čini savršenim za terapiju kroničnih bolesti. S druge strane, u pulsnom načinu rada valovi se isporučuju kratkim impulsima što sprječava zagrijavanje tkiva. Ovaj način rada pruža učinak mikromasaže i uglavnom se koristi za liječenje akutnih stanja.

Ultrazvučne glave od 1 MHz i 3 MHz dvije različite veličine, podesivo vrijeme i intenzitet terapije čine MEDIO SONO univerzalnim ultrazvučnim uređajem pogodnim za medicinske i kozmetičke tretmane. Osim toga, može se spojiti na druge Iskra Medical instrumente, te koristiti istovremeno s dijadinamičkim i interferencijalnim strujama.

Ultrazvučne indikacije za uporabu: akutna i subakutna traumatska i upalna stanja, kronična reumatoidna i artritisna stanja, venski ulkusi i dekubitusi, ožiljno tkivo i prekomjerno fibrozno tkivo, ublažavanje boli.

Podijeli:

Pogledajte i ostale proizvode

Naslov

Go to Top