Wellness / Aparati

IRF - Radio Frekvencija

 

Karakteristike

  • Inovativni radiofrekventni aparat za ljepotu i zdravlje
  • Ugodna, neinvazivna terapija
  • Sigurna za sve tipove kože
  • Brza i učinkovita terapija
  • Jednostavna primjena

Inovativni radiofrekventni aparat za ljepotu i zdravlje
Aparat Green IRF sjedinjuje karakteristike koje zadovoljavaju specifične potrebe dermatologa, estetskih kirurga, fizioterapeuta i kozmetičara. Na taj način samo jedan uređaj osigurava korisniku uspješnu terapiju kao što je uklanjanje bora, celulita i lokalnih masnih naslaga, kao i učinkovitu terapiju različitih patoloških stanja lokomotornog aparata.

Ugodna, neinvazivna terapija
Aparat Green IRF osigurava ugodnu i bezbolnu terapiju koja ne zahtijeva oporavak. Korisnik se po završetku terapije može vratiti svojim svakodnevnim poslovima i nije dodatno opterećen dragocjenom potrošnjom vremena za njegu po završetku terapije.

Sigurna za sve tipove kože
Terapija s aparatom Green IRF, za razliku od terapije sa svjetlobnim izvorima, nije zasnovana na apsorpciji svjetlosti u melaninu kože i stoga je potpuno sigurna i za tamnije tipove kože.

Brza i učinkovita terapija
Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Terapija obično traje 10 do 20 minuta.

Jednostavna primjena
Dodir na postavke unutar menia na ekranu vodi korisnika do konačnog izbora željene aplikacije. Kada je izabrana aplikacija potvrđena, funkcija »feedback« automatski izmjeri otpor (impendancu) kože i odredi optimalne terapijske parametre, što znatno olakšava siguran rad s aparatom Green IRF.

 

Početna stranica

Saune
Fizikalna terapija
Solarijumi
Kozmetika
Wellness
Fitness oprema
Laboratorijska oprema
Medicinski namještaj
Reference
Kontakt

English

 

Partneri