Avada Interior Design
Avada Interior Design

Green PRESS 12

KONTAKTIRAJTE NAS

GREEN PRESS 12 dizajniran je na principu ručne limfne drenaže. Posebnim manšetama upravlja mikroprocesor što omogućuje odabir preciznih parametara tretmana. Postoji sedam unaprijed postavljenih programa za optimalnu terapiju različitih stanja. Dodatnih 14 programa korisnik može slobodno kreirati prema svom iskustvu i potrebama. Manšete se sastoje od pretinaca koji se djelomično preklapaju što omogućuje limfnu drenažu na najprirodniji način. Tlak u odjeljku je podesiv i može se lako kontrolirati preko prednje ploče instrumenta.

Uz stroj su dostupna dva modela manžeta. Obje omogućuju tretman ruku (jedne ili obje istovremeno), nogu, stražnjice i trbuha, razlika je samo u dizajnu i materijalu od kojeg su izrađeni.

Green Press 12 izvrsna je dodatna terapija ručnoj limfnoj drenaži u svakoj fizioterapijskoj jedinici. Njegov terapeutski učinak vrijedan je doprinos liječenju ranih i uznapredovalih stadija različitih patologija. Pod nadzorom stručnjaka može se koristiti iu kozmetičkim salonima za učinkovit tretman svih faza celulita. U kombinaciji s drugim uvriježenim kozmetičkim zahvatima (ultrazvuk terapija, elektroterapija, anticelulitne kreme i sl.) konačni rezultat u smanjenju izgleda celulita je još impresivniji.

Podijeli:

Pogledajte i ostale proizvode

Naslov

Go to Top